Istället för lyckopiller...

Jag var så nära häromdagen att ringa läkaren och be honom skriva ut lyckopiller. Allt kändes bara så bedrövligt. Fick svar på Caspers tester på habiliteringen och de visade att han har dåligt arbetsminne. Allt faller ju på plats för jag har ju märkt att Casper inte alltid gör som man säger. Om jag ber honom tex att gå ned i källaren ta fram ett par strumpor och sätt på sig det och sedan ytterkläderna så har han inte gjort det. Oftast stått med strumporna i handen. Jag har då trott att han bara är busig. Men Caspers arbetsminne är dåligt. Detta kommer påverka hans inlärning i skolan. Som vid huvudräkning.  Vad är 10+3+1. Då kan han bara hålla de första siffrorna i minnet. Arbetsminnet kan man träna en hel del. Vi ska ett ha ett skolmöte den 20 maj. Så han får rätt hjälp i skolan. Det var en massa andra saker också men jag kommer knappt ihåg allt vad vi sa på mötet. Bestämde mig för att stanna hemma ett par dagar.  De tyckte att jag behövde akut hjälp av att prata med kuratorn och jag har lovat att ringa. En dag bara grät jag så det gick liksom inte att ringa. Men nästa vecka ska jag ringa.
Det var ju dags för lilla MIlle att anlända i veckan så nu har jag inte haft tid att tänka på alla eländigheter.  Tur jag inte ringde läkaren och fick piller. För han är så söt och mysig. Full av energi och bus.
Han är så glad och har funnit sig tillrätta på en gång. Men visst är det jobb. Är som en damsugare och stoppar allt i munnen. Börjar vänja sig vid kopplet. Är världens matvrak och kissar lite varstans när man inte hinner ut. Man över förväntan har har kommit in i familjen. Tur jag är van att vara vaken en hel del på natten. Men han har sovit den mesta tiden på natten.
Världen är full av konstiga dofter. Som husses fötter. Mycket jobb men positiv energi. Han har räddat mig från Cipramil lyckopiller. Förhoppningsvis håller det i sig.

Kommentarer
Postat av: Din vän

Samma Casper som innan, bara att ni nu kan förstå och hjälpa honom bättre både hemma och i skolan. Inte bryta ihop, din son behöver dig.

2013-05-11 @ 20:38:31
Postat av: Moncan

Eftersom jag äter lyckopiller så slapp jag hund ;-) Nej jag skojade vet du, kunde liksom inte låta bli! Jag håller med ovanstående fast jag vet att det är svårt Carina. Du vet att jag vet det och jag tänker på er ofta. Många kramar, och om du bryter ihop så har du många famnar som kramar dig. Casper har en yberstark mamma. Men man måste få gråta ibland. <3

2013-05-11 @ 23:01:46
Postat av: Carina

Nä jag ska inte bryta ihop denna veckan, Ja det är är samma Casper och vi kommer få det lättare nu när man vet. Jag har hört man inte alltid behöver stark. Monica ja Man får gråta ibland.

2013-05-12 @ 06:40:29
Postat av: Sandra

Såå söt han är! <3 Mille verkar vara precis som en valp ska vara - det är så mysigt med allt bus och sedan att de plötsligt bara lägger sig ner och somnar. =) En hund är verkligen glädjepiller och jag kan säga att mina tre ger mig så himla mycket. Är man nere så hjälper det ofta att umgås och gosa med hundarna. Kram.

2013-05-12 @ 16:16:04
Postat av: Carina

Håller med Sandra. Jättemysigt och full rulle till framstupa sidoläge. Kram

2013-05-12 @ 20:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0