Intensiva dagar...

Fattar inte hur dagarna går så fort. Full rulle hela tiden. Dammet och tvätthögarna bara växer.  Inget får man gjort. Verkar som om hela samhället ser likadant ut. Det är väl facebook och alla iphones som ställer till det. Ibland vill man bara dra ut i skogen och andas frisk luft. Sagt och gjort. Vi åkte till Värmlands djupa skogar för att få frid. Nja kanske för att hälsa på släkten. Mamsen och pappsen så klart. Höstlov och ungarna lediga från skolan. Mille var väldigt duktig och hjäpte mig att packa ur resvävskan. Tog lite tid för honom att förstå att kläderna skulle vara i resväskan. När Jörgen slutade jobbet jobbet i lördags så satte vi oss i vår nya fina bil och åkte den långa vägen till Lindfors. Ungarna blev osams innan vi ens passerat Oskarström. Grabbarna kom inte alls överens. Det blev en lång resa. Mille var dock jätteduktig. Jag var lite rädd att han skulle bli åksjuk. Han har spytt ett par gånger i bilen och jag gav honom faktisk en åksjuketablett innan vi körde.
Mille berättar om sin vardag för Erik.
Tyvärr kom Mille och mammas hund Bosse inte överens. Eller rättare, Bosse gillade inte MIlle. Allt började kännas lite hopplöst. Ungarna bråkade och hundarna bråkade. Mitt i allt fick Casper ont i hjärtat igen. Ok, tre mil från närmaste sjukhus. De har sagt från sjukhuset att vi ska åka direkt till akuten. Men som tur var så släppte det fort denna gången. Vi hann aldrig åka iväg. En jobbig hosta hade han hela tiden med.
Vädret var uruselt och ungarna blev alldes leriga av att vara ute.
Ett tappert försök att grilla korv ute i skogen.
Sedan kom stormvarningen över Halmstad. Vi fick ringa ungarnas Pappa och be honom fixa vår utemiljö hemma. Tack för detta. Inget försvann eller gick sönder i den hårda stormen. Kändes lite olustigt att följa allt på håll.
 Ett mysigt besök hos lilla pappa blev det förstås.
Jörgen fick titta i lite album och böcker.
Vi hann med ett besök hos brorsan i Hållinge Lundsberg.
Vackert.
En tur med båten.
Ny kattmedlem hos brorsan. Jättesöt, tyvärr är jag allergisk mot katter och kunde inte klappa honom.
Mille fick sitta i bilen när vi var inne.  Tror inte de hade kommit så bra överens.
Bråket mellan Bosse och Mille blev bara värre och vi fick till slut åka hem.
Sura Bosse.
Väl hemma fick vi förbereda Hallowenfest för barnen. Lite arbete blev det också för min del.
Några bilder från den läskiga festen.
Framöver så kommer vi fira Caspers födelsedag och en tur till Stockholm och fira världens duktigaste Sofia som fyller hela 25 år. Hon letar fortfarande efter bostad så håll ögon och öron öppna.
Ha det underbart ni där ute i cyberspace.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0