Tiden går fort...

När man har roligt. Eller när man har mycket att göra. Som de flesta vet så har vi hittat ett hus vi vill köpa och om allt går som det går så flyttar vi in den 1/4. Vår bostadsrätt ligger nu ute till försäljning och vi har gjort allt för att städa och piffa upp den. Min kropp värkte i varenda liten led häromdagen. Jag är inte van vid hårt kroppsarbete. Men det är väl dags att bli vuxen och ta tag i sitt liv. Man kan ju inte bara, blogga och fotografera. Vi kommer att ha massor att göra i vårt nya hus. Måla och tapetsera och sedan har vi en stor trädgård att pyssla om. Men jag ser det bara positivt. Vi kommer få mer plats och kanske till och med börja bjuda hem gäster. Så trångbodda som vi har varit så har man dragit sig för att bjuda hem folk. Nu skall det bli ändring på den fronten. Någon som tycker om att renovera och måla kan få komma när som helst och hjälpa till.
 
Ni får gärna berätta för alla ni känner om att vår lägenhet är till salu. Väderögatan 9b i Halmstad. Visning på onsdag. Annons finns på hemnet.
Förhoppningsvis vårt nya hus.
Det är en hörntomt och på en återvändsgata.
Håll tummarna för oss.
Häromdagen var vi på dop. Jörgens brorson Jesper döpte sin lilla Abbe. Jesper är en känd fotograf och har just nu fått med sina foton på Vårsalongen i Stockholm, det ni.
Nu var det inte i denna kyrkan han döptes i men bilden tog jag för snövallarna var så stora. Ser ut som vi haft masssor av snö.
 
Casper har börjat med friidrott. Kanske han går i min pappa och brors spår och börjar tävla. Här provar han på att hoppa häck. Man får börja med att kliva över de innan man kan springa över de. Casper var lite trött sist för han är lite förkyld men han tycker det är kul. Det är handikappidrott han går på. Nästa vecka på alla hjärtans dag ska han träffa sin hjärtläkare. Medicinen har verkligen gjort nytta. Inte haft ont i hjärtat sedan innan jul. Rullstolen har vi inte använt på flera veckor. Den 19 ska vi träffa läkaren från Göteborg. Förhoppningsvis får vi veta hur testerna gick i Göteborg och lite nytt om fortsatt utredning kring hans sjukdom.
Världens bästa Jörgen och jag. Ha en trevlig helg och kärlek till er alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moncan

Jättefint hus. Det har jag nog sagt förut. Och det ÄÄÄÄÄÄR så skönt att ha ett eget hus!
Kram!

2014-02-07 @ 21:10:26
Postat av: Carina

tack :) ja det ska bli skönt, hoppas jag

2014-02-07 @ 21:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0