Gott Nytt år sumering av 2012

 

Spänning, erotik och smisk.

Ja nu blir ni nog nyfikna på hur min jul har varit. Jag har de sedan julafton försvunnit in en erotiks värld. Helt uppslukad av en bok som jag fick i julklapp. En bok som har miljontals läsare. E L James,50 nyanser av honom. En spännande bok om smisk och tortyr. Massor av nervkittlande erotik. Vågar ni läsa den? Jag sträckläste den och nu måste jag naturligtvis gå ned och köpa resten av triologin. Hoppas de är lika bra. Boken kommer att bli film. Jag ser boken lite som en modern variant av Pretty Woman och Richard Gere hade absolut kunnat spelat huvudrollen som ung. Sorry du är för gammal nu.
Boken jag nu har läst färdigt.
En annan person som inte blivit gammal med ett år äldre är Wiktor. Wiktor gillar inte att vara med på bild så ni får nöja er med bild på tårtan.
Och bild på gästerna hemma hos Janet hans mamma, som ordnat så fint kalas.
Oj tomten dök visst upp på Rotorp. Vissa blev så ivriga att de sprang ut för att möta tomten och glömde ta på sig skorna.
Casper vågade krama tomten.
Denna tuffa tjej blev överlycklig över sin nya mobil. Casper blev så avundsjuk. Nästa år får alla barn samma present. En rosa barbie och en blå nalle.
Mysigt hemma hos Jörgens bror. på eftermiddagen. Så himla god mat. Rullade hem sedan.
 
 
 
 
 
 

Årets Julkort...

Inga julkort i lådan kan ni förvänta er från oss.
Här kommer årets julkort.
En riktig GOD JUL till er alla från oss på väderögatan.
Här kommer några mobilfoton.
En julhälsning från Jasmine.
Söta Jörgen och jag.
En hälsning från tomtemor som är lite trött och sliten. Men i morgon är det barnens dag och vi ska ha en fantastik julafton. Klapparna ligger under granen och julskinkan i kylskåpet. Känns som allt är färdigt. Hoppas ni får en underbar jul, GOD JUL
Ps Vi fick en tidig julklapp från försäkringskassan ett halvt vårdbidrag från Casper. Det känns kanonbra.
 

Hänga fast...

Med tårar i ögonen och darr på rösten sträcker jag fram min mobiltelefon. Läkaren sätter upp sina glasögon ovanför pannan och tittar fundersamt på mig.
Visar en bild i min mobil på Casper med sin mask. Berättar sedan om mitt liv med Casper och alla vakna nätter. Hon skriver utan att blinka en förlängning av min sjukskrivning. Bara att inse att det är svårt att jobba med nattvak.
Ni måste förstå hur tungt det är att varje natt sätta på denna mask och inse att detta är något Casper ska leva med i resten av sitt liv. Det är både fysisk och psykiskt påfrestande. Läkaren tog lite blodprover för jag sa att jag inte riktigt känner igen mig. Har så lätt att bli ledsen. Men hon trodde inte det är något fel. Bara att jag är slutkörd och har sömnbrist. Casper har varit några nätter hos sina pappa men kommer tillbaka redan i morgon. Jag har fått sova några nätter i alla fall. Inte lätt att få ihop livspusslet just nu. Julen känns avlägset men jag har sänkt kraven rejält i år. Denna julen blir inte som vanligt. Sofia min äldsta dotter kommer fira jul på annat håll. Bara inse att hon är vuxen och har sitt eget liv nu. Känns jättekonstigt.
Förra veckan var det Lucia och Jasmine var tärna. Wiktor vann över lärarna och fick till slut vara tomte. Wiktor som sjunger väldigt vackert för den delen. Riktigt fin sångröst. Det har hans pappa med.
Det visade sig att min granne från Fyllinge är en riktig rockartist. Han har sagt till mig flera gånger att jag ska komma och titta när han spelar. Hans band spelade i lördags och jag tog min kamera och åkte dit. Häftigt värre var det.
Micke till vänster. Mer känd som Alvas pappa för oss kanske.
Men för publiken är han medlem i A tribute to Accept. De spelar det gamla hårdrocksbandets Accepts låtar. Verkligen duktiga.
Nu får jag ta nya tag och inte hänga fast i det gamla. Ett nytt sätt att fira jul på och snart kommer nog våren också. Tiden går ju så fort och snön har redan töat bort. Jag är så fantastisk glad över att jag har Jörgen. Han torkar mina tårar och är mitt stora stöd i livet. Han kommer älska mina brända revben och lite lätt sega köttbullar på julafton. Inte bry sig om jag inte hunnit städa bakom spisen eller putsat silvret till jul.
Julen kommer bli underbar för vi kommer fira tillsammans. 

Jul jul men inga tomtar....

Snön yr och ligger vit. Alla stressar och klagar. Precis som det ska vara. De senaste dagarna har jag känt mig lite som Scrooge i Dickens julsaga. Varför ska man fira jul och alltid är trist och jobbigt. Tänkte kanske ett julbord skulle få mig att må bra och få mig i julstämning. Sagt och gjort så bokade vi bord på Wild West. Nu är jag proppmätt och jäser i soffan. Ungarna fick sig en läxa om fattiga och hungriga barn i Afrika. Hur kul är det när ett barn bara äter brödet och den andra äter majs, rostad lök och prinskorv. Kändes ungefär som Sunes jul där ena ungen bara åt potatis. Man får skylla sig själv när man släpar ut dem på julbord. Mina barn gillar mest pizza och Chicken nuggets. Wiktor är bättre på att äta och njuta av mat i alla fall. Tur att någon uppskattar den goda maten. För gott var det och lite julglad har jag blivit.
Lite nya kläder dagen till ära.
Ny entre på Wild West.
Tomten dök upp. Casper gnällde för han fick inte samma julklapp som Jasmine. Suck vilka bortskämda barn man har.
Söt liten tomtenissa bjöd på lite dansshow.
Jasmine fick prova på tjurridning.
Nu skrev jag i överskriften inga tomtar och då syftar jag på barnens skola där man inte skall ha tomtar eller pepparkaksgubbar i luciatåget. Jättetråkigt.
Annars har jag börjat jobba 50% och det går framåt. Förutom att Casper fick maginfluensan så har vi haft en bra vecka. Det blir bättre och bättre med masken. Häromdagen var vi till ögonläkaren. Han har ju klagat på dålig syn. Eftersom hans sjukdom kan påverka ögonen och synen så var jag lite nervös. Men han hade bara dålig syn och ska få glasögon.
 

RSS 2.0