Äntligen...inredningsblogg

Hurra för att allt är färdigt. Man har levt i en bubbla den sista tiden. Inte haft någon gnista eller energi. Att köpa hus och sälja lägenhet har verkigen tagit på krafterna. Men nu äntligen har alla affärer gått i lås och vi är husägare. Från idag är vi stolta ägare på Karolingränd 2 Mickedala.
Välkommen till Karolingränd 2.
 
Så här glada är vi idag.
Stor och fin hall med lätt porröda tapeter.
 Vi har massor att göra i huset. Det är från 1969 och inget är gjort sedan dess. En ensam äldre man har bott där och huset är inte så slitet men heller inte städat på ett år och allt är i orginal från 1969.
 
Vardagsrum med kvarglömda solstolar och byrå. Det är ju ett dödsbo och de har lämnat kvar lite bra att ha saker.
 
Köket ser kanske litet ut. Men det är helt ok. Lite nya kapitalvaror så duger det i några år till.
I vårt sovrum har vi påbörjat med lite renorvering och vi får se vad vi ska ha för färg. Kom gärna med tips och ider. Vi har furusäng och någon vit byrå. Inte så mycket färg. Vitt är ju alltid trevligt.
Dags att börja måla i Jasmines rum. Hon har valt cerise och lila och blått. Casper har valt blått och Wiktor valt svart och grafit. Wiktor och Jasmine kommer bo på övervåningen där det också finns ett allrum och toalett.
I källaren finns en gillestuga. Där kan finnas plats för min fotostudio.
En stor tvättstuga är inte fel.
Ett snickarrum för Jörgen och Casper. De gillar att pyssla och snickra.
I trädgården finns det plats för att bygga en koja. Casper på väg in bland buskarna och deras hemliga gömställe.
En liten smygtitt på delar av vårt lilla hus. Glöm inte att komma på besök. Ta på målarkläder och så bjuder vi på lite vin. Som sagt välkommna till Karolingränd 2. Vi lämnar Väderögatan för gott 1/6.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0