Nu har vi landat...

 
 
Det känns verkligen jättebra. Nu har vi det värsta bakom oss. Den tuffa veckan är över. Precis dagarna innan flytten så fick jag jätteont i knät och lite ont överallt. Blev superförkyld och det var så jobbigt att flytta och slutstäda på Väderögatan. Vilken tur vi fick så god hjälp. Speciellt av min mamma som kom ner och hjälpte till i flera dagar. Men tufft har det verkligen varit. Rörigt och stökigt har vi det men under kontroll.  Det enda jag saknar just när en diskmaskin. Hatar att diska för hand. Får se hur mycket pengarna räcker till.
 
Blev ju lite kostnad med det nya badrummet. Men fan vad snyggt det är. Heller hur? Jag är så glad att jag inte målade väggarna. Tur vi fick så många goda råd och tips av vänner och släkt.
 
Ny spis på plats.
Jasmines rum färdigt.
 
Fast lite kartonger står här och var överallt.
Casper rum också inrett. Fast båda barnen har redan stökigt.
 
Wiktors rum är i alla fall mattan på plats. Jörgen hade lite problem med det rummet. Men allt går att lösa. Fick bli en heltäckningsmatta.
Grillmästaren på plats.
Vi har sex söta skatungar i vårt träd.
Vi har nya vyer att utforska i vår omgivning på Mickedala.
Nu kan vi äntligen börja leka och roa oss lite mer igen. Ni är alla som kan och vill hjärligt välkomna att besöka oss. Lite rörigt men välkommna ska ni känna er.
 

RSS 2.0