Från 210 till 0...

När kroppen sviker så får man sig en tankeställare. Sedan vi tog över huset i april har vi kört på i 210 knutar. Så otroligt mycket att göra på kort tid. De har kostat tårar, blod och pengar. Men det har samtidigt varit så himla roligt. Man känner sig som en del av arga snickaren eller äntligen hemma. Vi har varit så duktiga jag och Jörgen. Självklart våra barn med som varit så duktiga och förstående för allt slit. Kände i helgen att min kropp börjar ta stryk. Trött och öm i hela kroppen. Drog i mig en red bull i söndags men tvärslocknade ändå. Kämpade mig till jobbet i går men idag kom jag inte ut till bilen. Satt med mackorna i handen och tårar i halsgropen och ringde jobbet. Fick sjukskriva mig. Vi är så nära nu och vi har mindre än 14 dagar kvar av så mycket slit. För sedan kan vi dra ner på tempot. Legat på soffan och tröstätit Casper kvarglömda Toblerone och säg inget men två nävar chips också. Sovit och tittat på både våra värsta år och våra bästa år på tv.
Det går frammåt i alla fall.
Caspers rum börjar bli färdigt. Här med ny säng.
 
Köket har vi inte börjat med. Bara lite stajling. Kakplattorna föll ner när jag satt på de svartvita dekorerna.
Vi ska måla luckorna vita och ny spis är beställd. Självklart blir det nytt kakel efterhand.
Jasmines lila del.
Hennes rosa och blå del.
 
En helhets bild.
Wiktors rum går i gråsvart och vitt. Tyvärr har vi problem med hans golv då underlaget inte är jämt. Men Jörgen är så duktig så han löser det säkert. Men Wiktors rum kommer inte bli färdigt till vi flyttar in på söndag.
Frågan är också om vårt badrum blir färdigt. De har lovat till den 31/5 så några dagar utan badrum blir det. Spisen kommer också ta lite tid. Går ju att duscha på badhuset och äta ute. Nu är det vila för min kropp som gäller så jag är redo till helgen att fortsätta att flytta. Det är min fot, knä, hälsena och armbåge som krånglar. Jag är lite för klen för tungt koppsarbete. Men jag ger inte upp. Jag är en fighter det vet ni.
Jasmine och Casper pysslar i nya köket. Förra ägaren lämnade sitt bord. Tänkte göra om stolarna med blått tyg.
Med små enkla medel har man ett nytt rum.
Eller nya skåp med gammal tapet.
Huset har ju varit tomt ett år och jag har lagt mycket tid på att städa. Men det blir nog färdigt tillslut.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0