Det snurrar...

Ja man kan väl sammanfatta de senaste dagarna som snurriga. För det är ju lite kämpigt att komma tillbaka till jobbet efter en lång tids sjukdom. Har inte jobbat sedan den 24/3. Mycket nytt på jobbet och man känner sig inte riktigt van. Att komma tillbaka till ett högljutt öppet kontorslandskap var en liten chock. Kände mig så trött och snurrig första veckan. Men man vänjer sig så fort och andra veckan var inte lika jobbig. Tyvärr så är jag fortfarande trött och jag är väldigt yr och snurrig. Något står kanske inte riktigt rätt till. Har tid till sjukhuset den 17 september för vidare utredning. Hoppas få alla svar på varför jag har dåliga värden. Jag kommer göra allt för att jobba om jag så ska krypa dit. Jättekul att träffa alla arbetskamrater och patienter. Man behöver sitt jobb även om det är lite jobbigt. De senaste vackra dagarna med sol värme har varit sköna men det gör inget att hösten kommer närmare. Skönt med alla vanliga rutiner igen. Men verkligheten kommer ifatt. Massa med Casper att ta tag i. Redan nästa vecka åker vill till Drottning Silvias barnsjukhus och ska sova över. De ska kolla hans andning som inte var så bra sist vi var uppe. Sedan ska vi prova ut elrullstol och ett besök till ögonmottagningen igen. Dags för simning och träning på habiliteringen.
Det har ju varit full rulle den senaste tiden och man glömmer bort hans sjukdom. Jag har ju glömt att skriva om vår semester i Stockholm.
Vi hade en underbar vistelse och hälsade på världens bästa par. Sofia och Cesar.
Casper och Jasmine vilar ut hemma hos Sofia efter en tur på Gröna Lund. Stora nallar vann de.
Casper tittar på Pridefestivalen.
Jasmine hittade en konstig prick på stan.
Fotografering...
Som sagt en mycket trevlig vistelse. Underbar camping i Bredäng.

Camping och kärlek...

Husvagnen,hunden och barnen check. Alla på plats och vi startar vår färd. Klockan är 11.00 och Jörgen stannar ekipaget innan vi lämnat Halmstad. Det var dags för en tyst minut och klockringning för hans pappa Ingemar som gått bort. Ett annorlunda sätt att starta vår semster mot Örebro. Vi gråter och allt känns jättekonstigt. Men vi biter ihop och fortsätter vår färd. Nu kan ju inget gå fel. Men vid nästa stopp vid Jönköping så ringer min läkare. Mina sköldkörtelprover var inte bra och han skulle skriva remiss till en expert. Mitt humör gick verkligen i bott. Genast kände jag mig sämre fast jag mått bättre den sista tiden. Men den vackra färden runt Vättern får mig på hyfsat humör och jag tränger undan vad han sagt. Vi checkar in Gustavsviks camping och Jörgen gör sig redo för Bridgefestivalen.
Knasig resa tycker Jasmine som ramlade illa första kväll med sparkcykeln. Vilken tur att det inte var något badväder så att såren hann läka.
Men lite krämpor stoppar inte Jasmine. Full av fart.
Casper och jag vann nästan qvisstävlingen på Campingen. Kom på typ fjärde plats.
När Jörgen Spelade Bridge åkte vi till Värmland och hälsade på mina mamma och Erik.
Mormor har fint i sitt växthus.
Vi hälsade även på min pappa och hans Solveig. Vi gick på trevlig loppis och åt god mat. Tyvärr glömde jag kameran.
I Örebro regnade det nästan hela tiden och det kunde ju varit roligare. På Äventyrsbadet var det fullt med folk och vi fick knappt plats.
 
På stan hittade vi stora popcorn. Hela stan var full av konstverk.
Inte lätt att cykla i Örebro heller?
Elefanter på stan.
 
Men man kan ju bo fint i Örebro. Det blev bättre och bättre i alla fall. Man skulle kunna tro att en lervälling på camping och regn skulle tära på ett förhållande men jag känner mig mer tokkär i Jörgen än någonsin.
Vi fick en en fin resa till Örebro trots allt.
Men vår resa var inte slut där. Nästa stopp var Stockholm och hälsa på Sofia och Cesar. Mer om det i nästa blogg inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0