Hurra för lilla Casper....

Idag hyllar vi lilla Casper som blir hela 8 år. Han hade så bråttom ut när han föddes och det var jättekallt ute. Inte som idag grått, trist och nästan varmt. Vi började fira Casper redan igår.
Tårta med ljus som spelade av sig själv. Kul tyckte Casper.
God julmat. Vi firade han hemma hos hans pappa Anders. Som hade lite otur när han skulle skära upp laxpaketet. Han slant så illa med kniven att han nu ligger i Malmö handkirurgen och väntar på operation. Vi tjatade hela kvällen att han skulle åka till akuten men han vill inte förstöra Caspers fest utan åkte när gästerna åkt. Som det kan gå. Casper har i ett par veckor haft besvär med ont i hjärtat. Flera gånger har vi varit på akuten. Senast i fredags. Vi ska åka upp varje gång han får ont för de vill fånga det på ekg. Men det hinner gå över. På måndag ska vi träffa hjärtspecialisten. Jag vågar inte ens ta ett glasvin för man går på helspänn. Men vi klarade av kalaset och jag hade frågat om vi kunde slippa åka in i helgen om det inte blir jätteilla och det gick bra.
Mille klädde upp sig med fluga dagen till ära. Han var jätteduktig och alla klappade och gav honom köttbullar.
Kusinen Jonna med kompis.
Anders med sin onda hand.
 
En hjälm? Kanske något mer hör till.
Klart killen ska ha en cykel. Nu när han kan cykla. Det är så stort. Lilla Casper är så duktig.
Nu får nu hålla tummarna att det går bra i morgon, de har sagt att det inte är något farligt men att han antagligen behöver någon medicin.
Hundmys. Han är så go lilla Mille. Tycker om att vara med barnen och myser så fort han får tillfälle. Vår lilla solstråle. Även om det är mycket jobb så får vi så mycket tillbaka. Kärlek och utevistelse. Barnen känner sig trygga med honom. En annan nyhet är att barnens pappa väntar barn med sin sambo Linda. De kommer alltså få ett syskon i maj. Grattis Linda och Anders.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0