Mardrömmar...

Det här med budgivning är verkligen en mardröm och en riktig rysare. Vi hade vår stora visning och då trodde man att buden skulle hagla in. Mäklaren sa att vi inte behövde ha ont i magen och att vi kunde sova gott. Fanns flera som var intresserade. Men inget hände. Ny visning och fler skulle kolla. Inget hjälpte. Men ett och annat bud har kommit så lite mindre ont i magen har jag. Men man vågar inte ropa hej innan man är över floden. Så rysaren fortsätter. Mäklaren sa först att det behövdes en visning till i morgon men eftersom budgivning dragit i gång så backade de ur. Vi har haft tre visningar och de innebär att varenda lilla Mille hår ska bort och hela huset ska skina. Verkligen strängt att ha så fint hela tiden. Inte en pinal får ligga framme. Ska bli skönt när allt är över.
Det är ju sportlov och vi har utmanat barnen i en Master chef junior tävling. De skall laga en tre rätters meny med god och nyttig mat. Vitsen är att de ska tycka det kul att hjälpa till och lära sig äta mer nyttig mat.
Först ut var Casper som bjöd på en helt fantastisk lasagne och en god sallad till förrätt.
Han var så duktig och hade full koll på kniven.
Stolt kille med sin nästan nyttiga bananasplit. Tuff match för de andra barnen att slå Casper mat.
I morgon ska vi träffa läkaren från Göteborg. Han kommer till barnkliniken och det ska bli intressant att höra hur utredningen ska gå vidare. Förhoppningsvis så vet han hur testerna som vi gjorde i Göteborg gick. Visserligen är han inte lungläkare utan han är expert på musklerna. Så vi får väl se. Casper träffade sin underbara hjärtläkare Solveig förra fredagen och hjärtat såg bara bra ut. Casper är pigg och glad annars.
Jag jobbar onsdag och torsdag sedan är jag ledig igen. Så vi kan ha ett mysigt lov tillsammans.
Vi får fortsätta i vår nyttiga stil och röra mer på oss och nyttig mat. Idag var vi på stranden och stötte kula och hoppade längdhopp. Mille sprang fritt och härjade runt som vanligt.
Lite probelm med foton idag så ni får nöja er med dessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiden går fort...

När man har roligt. Eller när man har mycket att göra. Som de flesta vet så har vi hittat ett hus vi vill köpa och om allt går som det går så flyttar vi in den 1/4. Vår bostadsrätt ligger nu ute till försäljning och vi har gjort allt för att städa och piffa upp den. Min kropp värkte i varenda liten led häromdagen. Jag är inte van vid hårt kroppsarbete. Men det är väl dags att bli vuxen och ta tag i sitt liv. Man kan ju inte bara, blogga och fotografera. Vi kommer att ha massor att göra i vårt nya hus. Måla och tapetsera och sedan har vi en stor trädgård att pyssla om. Men jag ser det bara positivt. Vi kommer få mer plats och kanske till och med börja bjuda hem gäster. Så trångbodda som vi har varit så har man dragit sig för att bjuda hem folk. Nu skall det bli ändring på den fronten. Någon som tycker om att renovera och måla kan få komma när som helst och hjälpa till.
 
Ni får gärna berätta för alla ni känner om att vår lägenhet är till salu. Väderögatan 9b i Halmstad. Visning på onsdag. Annons finns på hemnet.
Förhoppningsvis vårt nya hus.
Det är en hörntomt och på en återvändsgata.
Håll tummarna för oss.
Häromdagen var vi på dop. Jörgens brorson Jesper döpte sin lilla Abbe. Jesper är en känd fotograf och har just nu fått med sina foton på Vårsalongen i Stockholm, det ni.
Nu var det inte i denna kyrkan han döptes i men bilden tog jag för snövallarna var så stora. Ser ut som vi haft masssor av snö.
 
Casper har börjat med friidrott. Kanske han går i min pappa och brors spår och börjar tävla. Här provar han på att hoppa häck. Man får börja med att kliva över de innan man kan springa över de. Casper var lite trött sist för han är lite förkyld men han tycker det är kul. Det är handikappidrott han går på. Nästa vecka på alla hjärtans dag ska han träffa sin hjärtläkare. Medicinen har verkligen gjort nytta. Inte haft ont i hjärtat sedan innan jul. Rullstolen har vi inte använt på flera veckor. Den 19 ska vi träffa läkaren från Göteborg. Förhoppningsvis får vi veta hur testerna gick i Göteborg och lite nytt om fortsatt utredning kring hans sjukdom.
Världens bästa Jörgen och jag. Ha en trevlig helg och kärlek till er alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0