När man får den där känslan...

Samtidigt som man vill suga länge på karamellen och njuta av stunden så kan man inte slappna av. För när man varit med om flera positiva saker så tänker jag snabbt att nu kommer något negativt. Varför kan jag inte bara njuta och vara glad? På jobbet genomför vi en omorganisation ch den kommer bli tuff men jag är ändå jätteglad för nu kommer jag inte vara poolsköterska hela min tid. Utan jag kommer åter få ett område att ansvara för. Min nya chef har sett till att jag får en del av kakan som alla andra. Jobbet är ju en stor del av ens liv och man vill ju ha de så bra som möjligt.
I går hade vi en mysig promenad ute vid Stenhuggeriet. Ni kan läsa mer om den på min nya blogg eller jag menar MIlles blogg.http://millespekulerar.blogg.se/  (www.millespekulerar.blogg.se  )där kan ni följa livet utifrån Milles perspektiv. Jag kommer uppdatera denna med men Milles blogg är lite roligare. Men ni som inte gillar alla mina hundbilder och allt fokus på hunden kan ju stanna kvar på denna bloggen.
Ja kvällarna är korta och kallt på morgonen. Hösten är här. Mysigt när löven virvlar runt och man får ta på sig en tjockare tröja. Krypa upp i soffan och dricka varm chocklad och känna doften av stearinljus. 
Häromdagen var vi på gekås och gjorde av med en massa pengar. Nu är höst och vinterkläderna inhandlade så vi är redo för hösten och vintern.
Men än så länge är det varmt och härligt på dagarna. Mille och Casper på en promenad.
 
 
 
 
 

En liten grej...

Idag är det söndag och jag ska göra något jag aldrig gjort förut. Jag ska rösta i kyrkovalet. Varför? jo för att Socialdemokraternas kampanj fick mig att förstå varför det var viktigt. För att hindra att högerextremer får mer inflytande i kyrkan. Min dotter Sofia har ju flyttat till Stockholm och jobbar för SSU. Hon nu i veckan jobbat hårt med den här kampanjen. Man läsa om deras kampanj i tidningar som Dn och Metro. I går hade hon fullt upp att knacka dörr och berätta om kyrkovalet.
 
Jo hon fick gå runt med dessa frontfigurer. Stefan Löfven. Carin Jämtin Mikael Damberg och Magdalena Andersson.
Sofia och Mikael Damberg.
Stefan Löfven och medarbetarna från SSU. Bilderna är bl.a. från Socialdemokraternas hemsida.
Jag är så glad och Stolt.
 
 
 
 

Lycklig...

Just nu känner jag mig som världens lyckligaste mamma. Man blir så rörd och glad så att tårarna rinner när man ser den lätt vingliga Casper cyklar iväg på sin cykel för första gången. Jag kämpade för några år sedan och försökte få honom att lära sig cykla. Jag visste inte då att han hade sin muskelsjukdom. Läkaren sa sedan att han inte trodde att han skulle kunna lära sig det. I sommar har han lärt sig att sparka sparkcykel och skulle få prova en balanscykel på habiliteringen. Men jag hittade Wiktors gamla cykel och Casper fick överta den. Lagade den och hade inga förhoppningar alls. Så förvånad jag blev när han cyklade iväg nästan på en gång helt själv. Fatta hur stort det är. Från rullstol och iväg på en cykel. Ett riktigt halleluja moment.
Pappa springer bredvid. Nästan på väg ut i gräset.
Här cyklar han så fint. Jag är verkligen världens lyckligaste mamma. Min lilla hjälte Casper.
Visst blir vi hela tiden påmind om han sjukdom. Varje gång han lägger sig så tar han på sin andningsmask eller när han ska på sina läkarbesök och utredningar. Men fan vilken frihetskänsla att kunna cykla.
Här har Mille krupit upp soffan bredvid Casper. Man blir lite trött av att cykla. Vila får man göra.
Mille gör också framsteg varje dag. Fortfarande världens bästa hund. Lite busig med förstås.
 
Mille med sin crazydog look. Är nu 6 månader.
Världens bästa Jörgen fyller år i morgon. Han fyller på det magiska datumet 11 september. Jörgen jag älskar dig så mycket och jag önskar dig världens bästa födelsedag. Min kärlek till dig är starkare än någonsin. Tillsammans är vi starka. Jag finns för dig och stöder dig i allt. Du är bäst. Puss darling. Vi hade en underbar barnvecka förra veckan och vi har en sådan fin familj tillsammans. Inga bilder på Jasmine och Wiktor men de är också världens bästa barn som Casper.
Ni får nöja er med några mobilfoton idag. Eftersom min armbåge har varit kass, så är dator, kamera och sådant som är jobbigt. Skall få lite hjälp med städning i veckan och det är inte kul när det gått så långt. Jag är dock tillbaka på jobbet och gör så gott jag kan.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0