Mötet med Darin...

I går träffade jag och Casper hans läkare Niklas Darin från Göteborg. :) Vem trodde ni vi hade träffat? Ett möte som väckte många tankar och känslor. En sedvanliga årskontroll för hans muskelsjukdom. Vi har ju fortfarande inte hittat exakt diagnos och Niklas vill utreda mer uppe i Göteborg. Nu hade
han svaret på ett DNA prov som vi tog i höstas. Casper har tydligen två kromosomavvikelser. Detta kan vara normalt och inte ha någon betydelse för hans sjukdom. En annan läkare som Habiliteringsläkare pratat med tyckte att det fanns ingen anledning att söka vidare på det. Men Niklas tyckte att det fanns anledning och skulle kolla upp det mer. Han ville också utesluta några andra sjukdomar och Casper har några smärtsammma undersökningar framför sig. Skulle det vara någon av dessa sjukdomar så kan det finnas medicin så det finns all anledning att göra det.
Det gäller att se det positiva i det hela. Tänk om det skulle finnas någon form av behandling till honom. Gäller att se ljuset och framtiden.
Känns inte kul att veta att det är en tuff undersökning men tillsammans fixar vi detta.
,Med mutor och godis så kommer man långt.
Vi älskar ju Halmstad men några resor till Göteborg får vi stå ut med. I morse så var det så härligt ljus ute och jag åkte ut med kameran. Pyjamas och orborstade tänder. Gäller ju att fånga dagen.
Gryning över Rotorp.
Östra Stranden.
Man kan ju bara bli på gott humör denna ljuvliga morgon. Nu glömmer vi gårdagens tårar och dag. Det blir att städa ut julen och tänka på vår och sommar idag. Trevlig helg alla.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0