Det är över nu....

Kan egentligen bara sammanfatta min semester så här: Svenska jävla sommar. Riktigt skitväder de flesta dagarna. Frusit som en hund speciellt på kvällarna. Som när vi var på Äventyrslandet, på Hallands Väderö eller konserten på Brottet och Diggiloo, Kallt och regnigt.
Man tittar ut genom fönstret, solen skiner  och man kollar vädret. Inget regn. Nu åker vi och badar. Tar ju alltid lite tid att få ihop alla barn och saker. När man väl är framme. Ösregn och kallt som bara den, Men som den snälla mamma man försöker vara, så sitter man där blåfrusen med  barnens badlakan om sig. Väntar och ser alla fly fältet. När till och med ungarna vill åka hem ja då är det kallt. Vädret har verkligen svikit min semester.
Inga mysiga kvällar ute på altanen med vin och Jörgen. På måndag börjar jag jobba igen.
Ungarna trivdes på Äventyrslandet.
Mille gillade att åka båt.
Vackert men inget vidare väder på Hallands väderö.
Ungarna badar ändå.
Ett besök på medeltidaspel utanför Knäred. 400 år sedan freden slöts utanför Knäred.
Trevligt men svår att fotografera, Satt för långt bak. Finns fler bilder på Facebook om ni vill se fler.
En tur på stan.
Kärlek och stolthet. Mille ser stolt ut.
Semestern har varit mycket Mille. Mycket jobb och bus. Han är världens bästa hund men visst tar han mycket tid och kraft. Vi mötte en hundinstruktör på hundgården som gav oss några enkla tips som har förenklat vår uppfostran. Han väcker mycket uppmärksamhet och många vill komma fram och klappa honom. Man får ha god tid på sig när man är ute. Han kan öppna dörren själv och smiter gärna ut. Hade man haft en kamera uppsatt här ute så hade nog alla skrattat åt familjen Taikon. Vi springer ut och skriker i ren panik "Mille"
Mille retas och springer runt i alla grannarnas trädgårdar.
Vi har satt upp en säkerhetskedja nu. Men ungarna springer hej vilt och glömmer stänga dörren ändå. Men jag hoppas vi får rutin på det hela snart. Man är ju så rädd att han ska bli påkörd. Han är ju vår ögonsten och lilla bebis som väger över 18 kg. Jag hoppas ni andra får bättre semesterväder än jag haft. Känner mig inte utvilad och en semesterresa till Grekland att inte varit fel. Värme och paraplydrinkar.  Men det får väl bli nästa år.
Sm veckan I Halmstad.

Mille tar en powernapp på stan.
Vart än du är på väg i sommar, så ta det lugnt. Reflektera och umgås med de du älskar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moncan

Oj, här är jättefint väder, vi badar för fullt och det är jättevarmt i vattnet. Så har det varit ett bra tag. Längesen det var regn.
Kanske du kan njuta även före och efter jobb?
Kram på er!

2013-07-09 @ 20:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0