Mardrömmar...

Det här med budgivning är verkligen en mardröm och en riktig rysare. Vi hade vår stora visning och då trodde man att buden skulle hagla in. Mäklaren sa att vi inte behövde ha ont i magen och att vi kunde sova gott. Fanns flera som var intresserade. Men inget hände. Ny visning och fler skulle kolla. Inget hjälpte. Men ett och annat bud har kommit så lite mindre ont i magen har jag. Men man vågar inte ropa hej innan man är över floden. Så rysaren fortsätter. Mäklaren sa först att det behövdes en visning till i morgon men eftersom budgivning dragit i gång så backade de ur. Vi har haft tre visningar och de innebär att varenda lilla Mille hår ska bort och hela huset ska skina. Verkligen strängt att ha så fint hela tiden. Inte en pinal får ligga framme. Ska bli skönt när allt är över.
Det är ju sportlov och vi har utmanat barnen i en Master chef junior tävling. De skall laga en tre rätters meny med god och nyttig mat. Vitsen är att de ska tycka det kul att hjälpa till och lära sig äta mer nyttig mat.
Först ut var Casper som bjöd på en helt fantastisk lasagne och en god sallad till förrätt.
Han var så duktig och hade full koll på kniven.
Stolt kille med sin nästan nyttiga bananasplit. Tuff match för de andra barnen att slå Casper mat.
I morgon ska vi träffa läkaren från Göteborg. Han kommer till barnkliniken och det ska bli intressant att höra hur utredningen ska gå vidare. Förhoppningsvis så vet han hur testerna som vi gjorde i Göteborg gick. Visserligen är han inte lungläkare utan han är expert på musklerna. Så vi får väl se. Casper träffade sin underbara hjärtläkare Solveig förra fredagen och hjärtat såg bara bra ut. Casper är pigg och glad annars.
Jag jobbar onsdag och torsdag sedan är jag ledig igen. Så vi kan ha ett mysigt lov tillsammans.
Vi får fortsätta i vår nyttiga stil och röra mer på oss och nyttig mat. Idag var vi på stranden och stötte kula och hoppade längdhopp. Mille sprang fritt och härjade runt som vanligt.
Lite probelm med foton idag så ni får nöja er med dessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moncan

Inte nåt fel på dom fotona inte. Så stolt Casper! Han får laga mat till mig nån gång :-)
Tänkte på det där med huset. Vi skulle aldrig klara av att ha det så fint så länge. Är det alltid så med mäklare nu för tiden eller kan man ha kompromisser på nåt sätt, vet du det?
Kram på er allihopa!

2014-03-06 @ 18:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0