Besvikelse och jobbigt...

Egentligen vill jag inte ha den här bloggen som en gnällblogg utan vill sprida positivism men ibland är livet lite jobbigt och orättvist. Som ni vet så är jag sjuk. För två veckor sedan så var det precis som hela kroppen la av. Kom inte upp ur sängen. Trodde det var influensan och att jag hade feber. Men jag hade ingen feber. Ett stort tryck över bröstet. Fram med allergimedicin och tillslut dubblade jag medicinen. Något var jättekonstigt. Sökte läkare och de tog prover. Proverna på sköldkörteln var inte bra utan jag tog för lite medicin. De höljde medicinen och jag inbillade mig att det blev bättre. Läkaren började tro att det kunde vara utbrändhet. Men varför skulle jag bli så matt och andfådd? Kunde inte gå till postlådan utan att bli andfådd.
Hela kroppen kändes rostig.
 
Läkaren skickade mig till akuten och sa att jag hade allvarliga symtom. De kollade hjärta och lungor och tyckte att jag skulle stanna där för observation. Jag trodde aldrig att det var hjärta eller lungor. Svårt att svälja och konstant tryck över sköldkörteln. Får utredas vidare efter påsk sa de. Ringde vårdcentralen igår och min läkare var sjuk och ingen annan ledig. Så tid fick jag på torsdag. Jag blev så ledsen att jag började gråta. Känns så jävla jobbigt att inte ha bränsle i kroppen. Googlade mina symtom och allt stämmer in på sköldkörteln. De konstaterade att jag är väldigt svullen om min hals på sjukhuset och jag hoppas på snabb hjälp. För detta känns pest.
Vi hade en fin påsk och min mamma kom på besök och hjälpte till med trädgården. Jag orkade inte göra något och det kändes inte alls kul när alla fick ont i ryggen av hårt arbete.
Ser ni att fler träd är borta. Den stora taggiga vid trappen.
 
Så här såg det ut innan.
 
Idag har jag varit på sjukhuset med Casper. Vi skulle träffa läkaren från Göteborg. Han har alla svaren tänkte vi. Dna provet och andningsregistreringen. Men han visste ingenting. I maj skulle provet på Dna vara färdigt trodde han. Andningregistreringen från januari skulle han försöka få fram och ringa tillbaka. Eventuellt blir det fler tester framöver eller så ska han få prova en medicin. Vi får reda på mer i maj.
 
Casper tycker att det är kul att fotografera. Fotbollen har han slutat med för han hängde inte med de andra killarna som spelat lite längre. De var barn med andra diagnoser som tex adhd och de kunde springa fort.
Jasmine fortsätter med fotboll. Nya fina kläder från Team Sportia och laget Astrio.
Så nu har jag gnällt färdigt. När jag låg inne så var det tre sjuksköterskor som var inlagda och visst har jag ett jobb som är tufft. Men jag älskar mitt jobb och trivs kanon. Nu vill jag bara bli frisk och få ordning på min sköldkörtel som inte mår bra. Jag har ju känt mig konstig under en längre period. Berocca och andra vitaminer har jag provat. Men inget har hjälpt. Förstår ju nu varför.
Livet är fullt av uppförsbackar men nu måste vi få mer flyt i vår vardag. Jag har ju precis hämtat mig från min stukade fot och skulle börja träna inför vårruset. Ni får skicka hälsohealing till mig och Casper.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Styrkekram till dig Carina 💗. Edyta

2015-04-08 @ 12:49:44
Postat av: Anonym

Tack :)

2015-04-08 @ 20:37:02
Postat av: Anonym

Skickar så mycket jag kan ! :)

2015-04-09 @ 12:46:56
Postat av: carina

tack anonym :)

2015-04-09 @ 18:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0